AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum yakmak

Kahve falında mum yakmak

Kahve falında mum yakmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ona kavuşacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalettir.

Kahve falında mum yakmak gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Kahve falında mezarlıkta mum yakmak bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, büyük kayıplara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mum yakmak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda mum yakmak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kilisede mum yakmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında türbeye mum yakmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mumu yakmak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret etmektedir.

Kahve falında kibritle mum yakmak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, en küçük sorunda parlayacağına yorulur.

Kahve falında pasta mumu yakmak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sorunlarının sürekli artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir