AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum yaktığını görmek

Kahve falında mum yaktığını görmek

Kahve falında mum yaktığını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında mum yaktığını gördüyseniz:

  • Yarın işler iyiye gidebilir.

Kahve falında doğum günü mumu görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mum ışığı görmek ailesinin de büyük olacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şamdanda mum görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sarı mum görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mum görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına inanılır.

Kahve falında camide mum görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta mum görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında mumbar dolması yemek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir