AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum hediye etmek

Kahve falında mum hediye etmek

Kahve falında mum hediye etmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mum hediye etmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Kahve falında hediye mum almak çok hayırlı adımların atılacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mum hediye etmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında dilek mumu görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mum yakmaya çalışmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında renkli mum görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, çok rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pasta ve mum görmek müjdeli haberler alacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında karın mumbar temizlemek duymadığı sözleri duyacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine inanılır.

Kahve falında uçan mum görmek zor durumlarda kalacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir