AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan mum görmek

Kahve falında uçan mum görmek

Kahve falında uçan mum görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, ruhunun dinleneceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında uçan mum gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan önce her detayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında uçan mum görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide mum görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan mumu söndürmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında masada mum görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına alamet eder.

Kahve falında mum satın almak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında karın mumbar yemek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında türbede mum yakmak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının mum yaktığını görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir