AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta ve mum görmek

Kahve falında pasta ve mum görmek

Kahve falında pasta ve mum görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta ve mum gördüyseniz:

  • İnsanlardan önemli konularda işinize yarayabilecek bilgiler alabilirsiniz.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına inanılır.

Kahve falında pasta üstünde mum görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulur.

Kahve falında pastaya mum dikmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, sevilen birinin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pastada mum üflemek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mumlu pasta görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta ve mum görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pastanın üzerinde mum görmek yokluk çekeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir