AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum görmek

Kahve falında mum görmek

Kahve falında mum görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, evleneceğinize, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mum gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı bazı hareketlerinizin sonuçları söz konusu olabilir.

Kahve falında süs mumu görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, variyetinin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında sönmeyen mum görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, insanları hak yoluna çağıracağına inanılır.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında mum istemek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan beyaz mum görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında mum yakıldığını görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına işaret eder.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mumlu pasta görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir