AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif atılımlarda bulunacaksınız.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalettir.

Kahve falında doğum günü mumu görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulur.

Kahve falında doğum günü pastası kesmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulur.

Kahve falında doğum günü pastası yemek darlanacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum günü pasta görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında pastada mum üflemek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında pastanın üzerinde mum görmek ayağa kalkacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir