AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek

Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek işlerinin çok iyi gideceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmeniz gereken bir devredesiniz.

Kahve falında beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek güveninin artacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşları görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renk muhabbet kuşu görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine inanılır.

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli muhabbet kuşu görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yavru muhabbet kuşu görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir