AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu hediye almak

Kahve falında muhabbet kuşu hediye almak

Kahve falında muhabbet kuşu hediye almak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu hediye almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır.

Kahve falında muhabbet kuşu hediye etmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu hediye almak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu konuştuğunu görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşuna su vermek gelirinin eksileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrularını görmek imkânsızlıklarının biteceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında çift muhabbet kuşu görmek ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yeni iş kapılarının açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir