AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu sevmek

Kahve falında muhabbet kuşunu sevmek

Kahve falında muhabbet kuşunu sevmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, isteklerine kavuşacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu sevmek gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Kahve falında muhabbet kuşu sevmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, karlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu sevmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına inanılır.

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşlar görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş muhabbet kuşu görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek yeni bir sayfa açacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir