AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz yönlere kaymalısınız.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza rivayet eder.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, herkesin yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir