AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalet eder.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamak işlerinin aksayacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, büyük düşüneceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu yakalamak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalettir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak endişelerini silip atacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir