AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş muhabbet kuşu görmek

Kahve falında ölmüş muhabbet kuşu görmek

Kahve falında ölmüş muhabbet kuşu görmek icat yapacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkte muhabbet kuşu görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Kahve falında mor muhabbet kuşu görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda muhabbet kuşu görmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu öldürmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yavru muhabbet kuşları görmek hayatından çıkaracağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yemek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir