AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu sevmek

Kahve falında muhabbet kuşu sevmek

Kahve falında muhabbet kuşu sevmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, haneye nifak gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu sevmek gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Kahve falında muhabbet kuşunu sevmek başarılar elde edileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu sevmek hak yiyeceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında elinde muhabbet kuşu tutmak acıların ve gözyaşının dineceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu muhabbet kuşu görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu elinde tutmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek hayata küsecek duruma geleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir