AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında siyah muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konularında ani değişiklikler veya olaylar meydana gelebilir.

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz muhabbet kuşu görmek büyük paralar kazanacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçmasını görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve yavrusu görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu yuvası görmek haneye dertlerin gireceğine , çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta muhabbet kuşu görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafeste görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir