AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşlar görmek

Kahve falında muhabbet kuşlar görmek

Kahve falında muhabbet kuşlar görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yalnız hissetmeye, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlar gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız size istediğiniz alanlarda doğru kararlar almanızda yardımcı olabilirler.

Kahve falında muhabbet kuşu eline almak donanımlı kılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu öldüğünü görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbeti kuşu görmek kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek geçim derdinin sona ereceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu sevmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir