AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu yemek

Kahve falında muhabbet kuşu yemek

Kahve falında muhabbet kuşu yemek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınız nedeniyle endişelenebilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşu yemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında pembe muhabbet kuşu görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunu yıkamak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet eder.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak işinin başına geçeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde muhabbet kuşu görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşun ısırdığını görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir