AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşun ısırdığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşun ısırdığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşun ısırdığını görmek sıkıntılarını çözeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sermaye elde edeceğine, sözünde duracağına, erken evlilik yapacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşun ısırdığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler yakınınızdaki bir kişiyle sorunlarınızı da etkileyebilir.

Kahve falında muhabbet kuşun ısırdığını görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun ısırdığını görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölen muhabbet kuşu görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu ve balık görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yemek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşun öldüğünü görmek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah muhabbet kuşu görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir