AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içinde muhabbet kuşu görmek

Kahve falında evin içinde muhabbet kuşu görmek

Kahve falında evin içinde muhabbet kuşu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Sonuçlanmasını beklediğiniz konularda cevaplar gelmeye başlıyor.

Kahve falında evin içinde muhabbet kuşu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulur.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kuşlar görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yumurtası görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen muhabbet kuşunu görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşun öldüğünü görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir