AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe muhabbet kuşu görmek

Kahve falında pembe muhabbet kuşu görmek

Kahve falında pembe muhabbet kuşu görmek çok zor durumlara düşeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, umutlarını kaybedeceğine, çirkin bir iş yapmaya, keyfin kaçacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında pembe muhabbet kuşu görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil mavi muhabbet kuşu görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesi görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu emzirmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu konuştuğunu görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuştuğunu görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun ısırdığını görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir