AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu yıkamak

Kahve falında muhabbet kuşunu yıkamak

Kahve falında muhabbet kuşunu yıkamak meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunu yıkamak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Kahve falında muhabbet kuşunu yıkamak huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yıkamak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşları görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtlayan muhabbet kuşu görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta muhabbet kuşu görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuşmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir