AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, güzel günlerle tanışılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kem gözlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu yakalamak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine delalettir.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, terfi alamayacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir