AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu muhabbet kuşu görmek

Kahve falında turuncu muhabbet kuşu görmek

Kahve falında turuncu muhabbet kuşu görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • İki farklı konu arasında kararsız kalabilirsiniz.

Kahve falında turuncu muhabbet kuşu görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu sevmek amaçlardan sapmaya, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunun kaçtığını görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu almak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu emzirmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölen muhabbet kuşu görmek arkadaştan görülecek faydaya, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz muhabbet kuşu görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir