AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek sıkıntı yaşanacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Kahve falında hasta muhabbet kuşu görmek üzgün olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu kaçırmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı muhabbet kuşları görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu yıkamak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu sürüsü görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir