AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük muhabbet kuşu görmek

Kahve falında küçük muhabbet kuşu görmek

Kahve falında küçük muhabbet kuşu görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Alışverişlerde kazançlısınız.

Kahve falında küçük muhabbet kuşu görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu öldüğünü görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu tutmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kaçırmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, önünü göremez olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yavru muhabbet kuşu görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun yavruladığını görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir