AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşları yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, bağlantılarınız veya iş birlikleriniz zayıflıyor olabilir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakaladığını görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kaçan muhabbet kuşunu yakalamak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kişinin afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli muhabbet kuşu yakalamak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalamak zor bir duruma düşüleceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı muhabbet kuşu yakalamak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu yakalamak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil muhabbet kuşu yakalamak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, başarıya giden yolların açık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir