AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşuyla oynamak

Kahve falında muhabbet kuşuyla oynamak

Kahve falında muhabbet kuşuyla oynamak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size istemediğiniz şeyler yaptırmaya çalışabilir veya sizi istemediğiniz bir duruma düşürebilirler.

Kahve falında muhabbet kuşuyla oynamak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüysüz muhabbet kuşu görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş muhabbet kuşu görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu ve güvercin görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında sarı renkte muhabbet kuşu görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu almak herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret eder.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir