AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure tenceresi görmek

Kahve falında aşure tenceresi görmek

Kahve falında aşure tenceresi görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, başarıların artacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında aşure tenceresi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılması gerekiyorsa, kendiniz için en iyi pazarlık şartlarını oluşturmalısınız.

Kahve falında aşure tenceresi görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında tencerede aşure görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında aşure yaparken görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, yeni yerler göreceğine işaret eder.

Kahve falında aşure ayında aşure görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure günü görmek hacetinizin giderilmesine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine aşure vermek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, yeniden can bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir