AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure ayında aşure görmek

Kahve falında aşure ayında aşure görmek

Kahve falında aşure ayında aşure görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşure ayında aşure gördüyseniz:

  • Kişisel farkındalığınız, dış dünyayı algılama biçiminiz veya dış dünyadaki algınız değişikliğe uğrayabilir.

Kahve falında muharrem ayında aşure görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında aşure ayında aşure yemek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, malvarlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında aşure ayında aşure görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, meşakkate düşeceğine delalettir.

Kahve falında aşurelik buğday görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşure istemek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında aşure içmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında tencerede aşure görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalettir.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir