AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine aşure vermek

Kahve falında birine aşure vermek

Kahve falında birine aşure vermek büyük ve başarılı adımlar atacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, çok zor duruma düşüleceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında birine aşure vermek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında birine aşure vermek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında aşure gününü görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşurelik görmek fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına delalettir.

Kahve falında aşure yemek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında şekersiz aşure yemek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure yaparken görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure dökmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir