AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede aşure görmek

Kahve falında tencerede aşure görmek

Kahve falında tencerede aşure görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, canın sıkılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, tövbe etmeye rivayet eder.

Kahve falında tencerede aşure gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında aşure tenceresi görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede aşure görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine delalet eder.

Kahve falında aşure yemek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında aşure keşkek görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşure günü görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine aşure vermek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında aşure pişirdiğini görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure kusmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok başarılı işlere girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir