AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının aşure yediğini gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında aşure yedirmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının aşure yediğini görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işarettir.

Kahve falında birinin aşure yediğini görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kazan aşure görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure dağıtıldığını görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında aşure kazanı görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına delalettir.

Kahve falında aşure kusmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında aşure vermek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin çok büyümeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir