AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak onların başarıları ile gururlanacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure pişirmek ve dağıtmak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşure dağıtmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure pişiren birini görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına inanılır.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına işaret eder.

Kahve falında aşure pişirdiğini görmek işlerine bereket geleceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında aşure pişirmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir