AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure yaparken görmek

Kahve falında aşure yaparken görmek

Kahve falında aşure yaparken görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure yaparken gördüyseniz:

  • Çalışan bir insansanız çalışmalarınızın karşılığını takdir görerek alabilir ya da hayatınızın girişiminde bulunmanız konusunda iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında şekersiz aşure görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, tüm parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşure yapmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında aşure tenceresi görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına delalet eder.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına inanılır.

Kahve falında aşure ayında aşure görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında aşure malzemesi almak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Kahve falında aşure yaparken görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir