AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure günü görmek

Kahve falında aşure günü görmek

Kahve falında aşure günü görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında aşure günü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Kahve falında aşure gününü görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşure günü görmek hayatının iyileşeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşure dökmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşure ikram etmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında aşure malzemesi almak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında aşure pişirip dağıtmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında aşure çorbası pişirmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında aşure yedirmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir