AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünün elini tutmak

Kahve falında müdürünün elini tutmak

Kahve falında müdürünün elini tutmak aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında müdürünün elini tutmak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne kadar ağır olursa olsun.

Kahve falında müdürünün elini tutmak elindeki imkanların artacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürün elini tutmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, evini ve ailesini unutacağına inanılır.

Kahve falında müdürünün elini öpmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında müdür eli öpmek yokluk içine düşeceğine, bereketin eksileceğine delalet eder.

Kahve falında müdürle el sıkışmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, hayır getirecek yollara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında müdürün elini öpmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında evli birinin elini tutmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir