AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdür eli öpmek

Kahve falında müdür eli öpmek

Kahve falında müdür eli öpmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, sıkıntı yaşanacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, borçlanıp, hasta olacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para işaret eder.

Kahve falında müdür eli öpmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında müdürünün elini öpmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdürün elini öpmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalettir.

Kahve falında müdür eli öpmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında müdür öpmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürünü öpmek geçici olarak rahatsızlanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Kahve falında müdürü öpmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında müdürünün elini tutmak kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir