AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünün elini öpmek

Kahve falında müdürünün elini öpmek

Kahve falında müdürünün elini öpmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok önemli noktalara geleceğine, çok güzel günler göreceğine, yatırımların heba olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, sağlık ve hayır getireceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler hiçbirşeyi anlamayabilirler, mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir.

Kahve falında müdürün elini öpmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürünün elini öpmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdür eli öpmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında müdürü öpmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında müdürünü öpmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müdür öpmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müdürün elini tutmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir