AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürünü öpmek

Kahve falında müdürünü öpmek

Kahve falında müdürünü öpmek istediği arabaya bineceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, niyetlendiği işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında müdürünü öpmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında müdürün elini öpmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet eder.

Kahve falında müdürünü öpmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdürü öpmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına delalettir.

Kahve falında müdür öpmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında müdür eli öpmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, büyük bir işe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında müdürünün elini öpmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında müdür odasına girmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir