AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdür öpmek

Kahve falında müdür öpmek

Kahve falında müdür öpmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, el üstünde tutulacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına yorulur.

Kahve falında müdür öpmek gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerin fikirlerine karşı çıkmanız durumunda, rötarlar, engeller, duygusal müdahaleler söz konusu olabilir.

Kahve falında müdürü öpmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında müdürünü öpmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına tabir olunur.

Kahve falında müdürün elini öpmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına delalettir.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sağlığın da bozulacağına inanılır.

Kahve falında müdürünün elini öpmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında müdür eli öpmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında müdür öpmek mal ve para kazanılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir