AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürü öpmek

Kahve falında müdürü öpmek

Kahve falında müdürü öpmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, işlerin yoluna sokulacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müdürü öpmek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında müdürünü öpmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet eder.

Kahve falında genel müdürün elini öpmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, eğleneceğine inanılır.

Kahve falında müdür eli öpmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret eder.

Kahve falında müdürün elini öpmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine yorulur.

Kahve falında müdür öpmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında müdürünün elini öpmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, ufkunun açılacağına işaret eder.

Kahve falında müdürü öpmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına inanılır.

Kahve falında müdürle konuştuğunu görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir