AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure keşkek görmek

Kahve falında aşure keşkek görmek

Kahve falında aşure keşkek görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, sorunlarının artacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine inanılır.

Kahve falında aşure keşkek gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk almanız veya görev üstlenmeniz kişisel sorunlara veya özel yaşamınızla ilgili problemlere neden olabilir.

Kahve falında aşure keşkek görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keşkek çorbası görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında keşkek almak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında keşkeklik buğday görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş keşkek görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, inancından ödün vereceğine delalettir.

Kahve falında keşkek dövmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına işarettir.

Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında keşkek yediğini görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir