AnaSayfa / Genel / Kahve falında keşkek dövmek

Kahve falında keşkek dövmek

Kahve falında keşkek dövmek dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, maddi durumunun düzeleceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keşkek dövmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Kahve falında keşkek dövmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında keşkek çorbası görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında keşkek görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşure keşkek görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş keşkek görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında keşkeklik buğday görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Kahve falında keşkek yediğini görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir