AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş keşkek görmek

Kahve falında pişmiş keşkek görmek

Kahve falında pişmiş keşkek görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, esenliğe kavuşulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş keşkek gördüyseniz:

  • İletişime geçmeniz durumunda eski tanıdıklarınız üzerinde olumlu etki bırakabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş keşkek görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulur.

Kahve falında keşkek dövmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keşkek yediğini görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keşkeklik buğday görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına yorulur.

Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına işarettir.

Kahve falında keşkek görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşure keşkek görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, eline haram para geçeceğine işaret eder.

Kahve falında keşkek almak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir