AnaSayfa / Genel / Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek

Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek

Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çok mutlu olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keşkek pişirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, hastalıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında aşure keşkek görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keşkek çorbası görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında keşkek almak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keşkeklik buğday görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş keşkek görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında keşkek dövmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keşkek yediğini görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir