AnaSayfa / Genel / Kahve falında keşkek çorbası görmek

Kahve falında keşkek çorbası görmek

Kahve falında keşkek çorbası görmek yükseldikçe yükseleceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında keşkek çorbası gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Kahve falında keşkek çorbası görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine delalet eder.

Kahve falında keşkek görmek kime danışacağını bilemez olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure keşkek görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında keşkek dövmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, bir yere taşınmaya yorulmaktadır.

Kahve falında keşkek yediğini görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulur.

Kahve falında keşkek almak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş keşkek görmek kazançların artacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir