AnaSayfa / Genel / Kahve falında keşkek almak

Kahve falında keşkek almak

Kahve falında keşkek almak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, mutsuz ve hasta olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına delalettir.

Kahve falında keşkek almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sözlerinizin arkasında durabileceğinizi göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında keşkek almak elin bollaşacağına, hayatın yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keşkeklik buğday görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşure keşkek görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş keşkek görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında keşkek görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında keşkek yediğini görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında keşkek çorbası görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir