AnaSayfa / Genel / Kahve falında keşkeklik buğday görmek

Kahve falında keşkeklik buğday görmek

Kahve falında keşkeklik buğday görmek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, aksiliklerin baş göstereceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, çok büyük zorluklar atlatacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keşkeklik buğday gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında keşkeklik buğday görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında keşkek görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında keşkek yediğini görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keşkek almak hayırlı terfiler alınacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında aşure keşkek görmek yoksul için zenginliğe, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş keşkek görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında keşkek çorbası görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir