AnaSayfa / Genel / Kahve falında keşkek yediğini görmek

Kahve falında keşkek yediğini görmek

Kahve falında keşkek yediğini görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, ele geçen kazancın azalacağına, insanlardan takdir toplayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında keşkek yediğini gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Kahve falında keşkek yediğini görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında keşkek pişirdiğini görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, işlerin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keşkek almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş keşkek görmek geçiminin yerinde olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında keşkeklik buğday görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keşkek görmek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına inanılır.

Kahve falında keşkek çorbası görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aşure keşkek görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir