AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşure hazırlamak

Kahve falında aşure hazırlamak

Kahve falında aşure hazırlamak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, bereketin ve karın artacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşure hazırlamak gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında aşure hazırlamak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında aşure dökmek borçları varsa ödeyeceğine, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında aşure yapıp dağıtmak geçim için verdiği savaşın kızışacağına, gıybet edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşure dağıttığını görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında birine aşure vermek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu aşure yemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aşure tenceresi görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına delalet eder.

Kahve falında aşure vermek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir